Безспорно едно от светските събития на годината е сватбата на

...
Безспорно едно от светските събития на годината е сватбата на
Коментари Харесай

Смях! "Съвършената" Андреа се присмя на Благой Георгиев за сватбата

Безспорно едно от светските събития на годината е сватбата на Благой Георгиев и Полина. Е, и раздялата на Джизъса със Златка, несъмнено. За Благой Георгиев това е рекордна връзка в последните години, а футболистът е в очакване на пето дете.

Разбира се, целият интернет се майтапи по тематиката, а някои попадения в действителност заслужаваха вниманието, като да вземем за пример „ Властелинът на пръстените “. Това беше положително.

Виж още: И Златка не остана по-назад: Ето с какво се похвали плеймейтката след сватбата на Благой 

Междувременно обаче и поп-фолк певицата Андреа реши да се пошегува на непознат тил. „ Тази година младоженка, следващата година нова “, написа тя в стори под фотография на футболиста и новата му жена. 

Да си признаем – шегата не е нито нейна авторска, нито прекомерно занимателна, когато я чуеш 10 пъти в границите на два дни. Но друго прави усещане – Андреа, която е известна с нескопосания си Photoshop и чието лице наподобява друго на две поредни фотоси, иронизира друга известна персона поради негова уязвимост – дамите. Е, Джизъса най-малко си признава тази уязвимост обществено за разлика от Андреа.

Бившият футболист прочее не демонстрира по никакъв метод, че се впечатлява от всичките смешки по негов адрес. Той даже не трие хейт мненията под фотосите си. 

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/
https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР