Безспорно е установено, че взривеният на Кримския мост камион никога

...
Безспорно е установено, че взривеният на Кримския мост камион никога
Коментари Харесай

Службите: Камионът от Кримския мост никога не е бил в България

Безспорно е открито, че взривеният на Кримския мост камион в никакъв случай не е бил на територията на Република България, която беше посочена като насочна точка за неговия маршрут. Това стана ясно от публично известие на Министерски съвет, откакто специфичните служби на страната направиха инспекция по разпореждане на служебния министър председател Гълъб Донев.

“Според изказванията на съветски медии взривеният на 8 октомври 2022 година камион е превозвал полиетиленово фолио. Проверката на българските служби откри също, че стока със сходни характерности е въведена на територията на България въпреки това членка на Европейски Съюз в резервоар с съответно завършени документи под режим пренос ”, се споделя още в известието.

Министерски съвет допълват, че по време на престоя на въпросната стока в България, тя е била под митнически контрол и е напуснала страната в същия резервоар през пристанище Бургас на 17 септември 2022 година в посока към страна, друга от Русия.

“От инспекцията става изрично ясно, че контейнерът, с който стоката е напуснала България, не е бил на взривения камион ”, показват още от служебното държавно управление.

Цялата информация по случая е предоставена на прокуратурата.

“Правителството на Република България няма да разреши по никакъв метод името на страната ни да бъде свързвано с каквато и да е съпричастност към терористична активност ”, приключва известието.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР