Безспорно е, че по стар български обичай институциите се задействаха,

...
Безспорно е, че по стар български обичай институциите се задействаха,
Коментари Харесай

Един от примерите какво ни е правосъдието намекна, че работник ще понесе вината за токовия удар, убил младеж

Безспорно е, че по остарял български бит институциите се задействаха, като стана белята. Кой е виновен е доста рано да се каже. Това съобщи някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов, който разяснява трагичната гибел на 16-годишен юноша, умрял след токов удар поради кабел, изкаран от шахта.
Преди към този момент 8 години Кокинов беше в центъра на скандал със настоящия министър председател Бойко Борисов, който си остана единствено в медиите – скандал, който намекваше по какъв начин се случват нещата при ръководство на Борисов що се отнася тъкмо до правораздаването, с класическата имитация " Ти си го избра " по адрес на избора на основен прокурор, в тази ситуация Сотир Цацаров. Още: " "
 Илиян Василев: Бог да пази децата и почтените, тъй като тези с властта няма да го сторят Илиян Василев: Бог да пази децата и почтените, тъй като тези с властта няма да го сторят
За степента на дехуманизация на властта най-ярко свидетелства реакцията на убитото от ток момче. След искрено тъпото пояснение с мокр...
Ако приказваме, че търговски обект се е присъединил нелегално, несъмнено някакъв електричар е направил прикачването, уточни Кокинов пред Българска национална телевизия.
Тя виновността е многопластова, само че отговорност в случай че търсим, ще е от физическо лице – т.е. последният, правил окабеляването. Би могло да се търси отговорност и от този, който е поръчал окабеляването, по думите на Кокинов.
Кокинов сподели и, че „ наказването е малко ”, без да прецизира какъв брой. Да се опитваме всеки в своята си работа да прави активността както би трябвало, с цел да не се случват такива неща, прикани той.
За момента към момента няма никаква изясненост кой е поръчал прокарването на кабела, както и кой обект се зарежда с ток по този кабел.
 Нарушения в 5 обекта в региона, където дете почина от токов удар Нарушения в 5 обекта в региона, където дете почина от токов удар
Открити са нарушавания в 5 обекта в региона на случая с шахтата на столичния бул. „ Иван Гешов “, при която токов удар уб...
Проф. Симеон Ананиев, който е ръководител на Съюза на движимостите лица, разяснява, че би трябвало да се направи разбор на нормативната база и да се наблюдава придвижването на парите. Имахме един случай с едно заведение и се оказа, че всички позволения за тока им ги няма в регистрите, сподели още той. Трябва да има регистри на стълбовете, на шахтите, безапелационен беше професорът.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР