Безспорно актьорите Георги Кадурин и Вальо Танев, които са в

...
Безспорно актьорите Георги Кадурин и Вальо Танев, които са в
Коментари Харесай

Звездите от "Скъпи наследници" Георги Кадурин и Вальо Танев онемяха, когато тази гола мацка се появи

Безспорно актьорите Георги Кадурин и Вальо Танев, които са в функциите на Косьо и Иван в хитовата драмеди поредност на bTV „ Скъпи наследници “, станаха любимци на феновете.

Освен с лафовете си, двамата провокират смеха на всички и поради комичните обстановки, в които героите им непрекъснато попадат. Самите те също са имали не малко мотиви да се шашкат по време на фотосите на „ Скъпи наследници “.

В епизода, в който двамата обикалят палатките на летуващите сърфисти, с цел да ги ревизират, пред очите им изскача полуголо момиче. Оказа се, че този натюрел не е бил по сюжет, а мацката и хората от екипа решили в последния миг да импровизират и по този метод да снимат естествената реакция на актьорите.

Тя пък е повече от красноречива, тъй като двамата едвам съумяват да си затворят устите от провокативната панорама. След края на сцената Кадурин и Танев шеговито се пробвали да накарат екипа да снимат сцената още един път, „ за всеки случай “, с което провокирали плевел смях на снимачната площадка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР