Безспорният лидер на БУБА през новия сезон е Иван Алипиев.

...
Безспорният лидер на БУБА през новия сезон е Иван Алипиев.
Коментари Харесай

Иван Алипиев си пожела титла с БУБА

Безспорният водач на БУБА през новия сезон е Иван Алипиев. Само на 18, Иван към този момент прави огромни крачки в мъжкия баскетбол и играе съществена роля както в завърналия се в А група отбор на БУБА, по този начин и в Левски в НБЛ.

В изявление за Канал 3, Алипиев приказва точно за завръщането на БУБА в мъжкия баскетбол за първи път след 2001 година.

" Бил съм единствено на две, когато за последно БУБА е играл в мъжкия баскетбол. Но за мен това е извънредно достижение. Много съм благополучен, " показа Иван.

" 12 години в школата на БУБА, и в този момент всичко, което сме положили за клуба, се възнаграждава. Това е мотивация освен за мен и моите връстници, само че и за всички деца в школата - мотивация. Те ще знаят, че има тим, в който ще могат да вземат участие, в който ще имат късмет ", продължава той.

" Не желая нищо друго с изключение на първото място тази година. Ще е доста мъчно, има и нови тимове, които се сътвориха, и остарели тимове с обичаи. Но персонално аз считам, че ще преодолеем всички провокации и ще станем първенци ", приключва младокът, който играе и за Левски 2014 в НБЛ и Балканската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР