Безспорен факт е, че свалянето на килограми и приемът на

...
Безспорен факт е, че свалянето на килограми и приемът на
Коментари Харесай

Отслабнете за броени дни с тази новогодишна диета

Безспорен факт е, че свалянето на килограми и приемът на вода вървят ръка за ръка. Първото предписание във всяка диета за намаляване или подготвителна стратегия е да се пие задоволително вода. Въпреки това, на доста хора, по една или друга причина, им е мъчно да одобряват нужното количество от течността. А това е проблем, тъй като водата е доста значима за здравословното положение на тялото и е основен фактор, когато приказваме за намаляване. Ако и вие сте измежду тези, за които пиенето на вода е непостижима задача, а желаете да се разделите с няколко кг от телесното си тегло, може да опитате с плодови разновидности на течността, тъй като са приятни на усет и доста освежаващи.

Предлагаме ви разнообразни предписания за плодова вода. Пригответе си тази, която ви е най-приятна за консумация. С количествата и продуктите може да експериментирате съгласно желанията си. Водата, която употребявате за изработката на напитките, е добре да бъде дестилирана/филтрирана и да се употребява в границите на едно денонощие след приготвянето, с изключение на в случаите, в които се предлага напитката да престои ден преди консумация.

Плодова вода с краставица и ягоди

Измийте добре половин краставица и я нарежете на филийки (не я белете). Разрежете пет ягоди на две. Смесете двата продукта в стъклена кана, прибавете 3 листенца свеж босилек и допълнете каната с вода.

Оставете течността да престои една нощ в ледник, след което може да я консумирате.

Детоксикираща плодова вода с ябълки и канела

Измийте добре 2 приблизително огромни ябълки, нарежете ги едро дружно с обелките, само че премахнете семената. Изсипете частите в кана, в която сложете 2 канелени пръчици и напълнете с филтрирана вода. След това приберете съда в хладилника за една нощ.
Кафето е лек против тези хронични заболявания
Сутрешната чаша кафе крие в себе си доста повече, в сравнение с можете да си визиите. Оказва се, че тя пази черния ви дроб от болес...
Прочети повече
Приемайки тази напитка, ще пречистите организма си от нездравословните натрупвания. Освен това ябълката подтиква отслабването, а канелата способства за по-добро храносмилане.

Напитка от грейпфрут и розмарин

Обелете един грейпфрут, нарежете го и сложете в стъклен буркан. Добавете филиз розмарин и залейте продуктите с дестилирана вода. Приберете съда в хладилника за 24 часа, по-късно може да пиете от плодовата течност.

Грейпфрутът е плод, който се предлага за консумация, в случай че би трябвало да намалите телесното си тегло. Розмаринът е фалшификация с детоксикиращ резултат върху организма. Съчетавайки двете естествени съставки в освежаващата напитка, ще подпомогнете отслабването.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР