Безспорен факт е, че Rolls-Royce е една от компаниите, които

...
Безспорен факт е, че Rolls-Royce е една от компаниите, които
Коментари Харесай

Кой си поръча Rolls-Royce Phantom с 6 гуми?

Безспорен факт е, че Rolls-Royce е една от фирмите, които оферират максимален избор при специфицирането на автомобил и могат да създадат извънредно редки комбинации, стига клиентът да изиска и да може да си разреши това. Този път, обаче, странната настройка на този Rolls-Royce не идва от заводите на английската компания, а по-скоро от някое тунинг студио.
`Кой

Снимки на забавен Phantom бяха оповестени във Фейсбук, без особена информация, като се изключи че са снимани на летище в Нидерландия, до момента в който колата чака за превоз. Автомобилът, както можем да забележим е с люксембургски номера, а задачата за която е изработен, не е изключително ясна. Според някои, колата е направена за присъединяване във филм или предаване, до момента в който други считат, че някои състоятелен човек просто е решил да се позабавлява с английската лимузина.
`Кой

Phantom-ът е претърпял съществени промени в задната част и с изключение на очевидното прибавяне на трета ос, лимузината е получила удължена задница с огромни раздувки на калниците, които да съберат по-големите джанти и гуми. Идентични добавки на калниците има и начело, а на тавана е инсталиран LEDбар и спомагателен багажник. В предната част усещане прави дребен булбар с сходна форма като този откъм гърба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР