Безспоно връзката на инфлуенсърите Наум Шопов и Теа Минкова е

...
Безспоно връзката на инфлуенсърите Наум Шопов и Теа Минкова е
Коментари Харесай

Теа Минкова споделя: Кое качество на Наум я е накарало да избере именно него?

Безспоно връзката на инфлуенсърите Наум Шопов и Теа Минкова е измежду най-интересните на известните българи. Причините за това са много, само че измежду тях сигурно е фактът, че двамата са дружно от над 8 години, а възприятията и пристрастеността посред им е като че ли са двойка от в действителност скоро.

Виж още: Вече е ясно по какъв начин се споделя бебето на Светлана Гущерова, разкриха името на празненство

Двамата нееднократно са споделяли, че от време на време се карат между тях, само че са и казвали, че в никакъв случай не си лягат скарани. Защото в последна сметка има много по-важни неща от битовите въпроси, които най-често са мотив за сходни кавги в двойките. А едно от тези значими неща сигурно са тези качества в другия човек, които са ни предиздвикали да се влюбим в него. 

Виж още: Какъв брачен партньор е Кристиан Кирилов? Златният приказва за фамилния живот и деца

Кое е това качество, предиздвикало Теа да избере точно Наум? Отговорът идва от нейния Instagram профил и може да изненада мнозина, защото не е нито хуморът, нито характера, нито нещо, което може да се сетим " на пръв прочит ". Става въпрос за последователността. " Ама във всичко ", написа Теа. " Последователен е в отношението си към фамилията, отношението си към храненето, тренировките, хората с които комуникира, съответното колче, което следи, когато си паркира колата.. Работата си, заниманията си.. И какво ли още не ", споделя тя.

Виж още: Само на 19, а към този момент същинска звезда: Лидия с красива изненада за феновете 

По думите на Теа тази поредност е огромен тласък и за нея, защото с помощта на нея, до момента нямаше да е приключила и половината неща, които е захващала.  

Изображение: https://www.instagram.com/shopov/
https://www.instagram.com/teaminkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР