Безсмислено е да вадим някакви хора на публично решен избор,

...
Безсмислено е да вадим някакви хора на публично решен избор,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Сглобката предварително беше решила кой ще избере за конституционен съдия

Безсмислено е да вадим някакви хора на обществено решен избор, защото сглобката беше авансово решила кой ще избере за парламентарен арбитър - това разяснява в студиото на " Говори в този момент " ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов.

Според него, гласоподавателите на ПП-ДБ са ги изпратили там, с цел да поддържат Десислава Атанасова за парламентарен арбитър:

" Сигурен съм, че всяко едно Политическа партия и Демократична България от жълтите павета, през вчерашния ден е имало един дребен празник - създали са си торта с буквите на Конституционния съд, нарязали са ги и са ги изяли. Аз съм уверен в това и през вчерашния ден беше благополучен ден. Подхождам иронично към гласоподавателите на ПП-ДБ. "

По думите му, разумно е ГЕРБ и Движение за права и свободи да поддържат Десислава Атанасова, защото те са съдружни сътрудници от години наред, само че Политическа партия и Демократична България, които съществуват, с цел да ги заличат, " за мен беше наслаждение да ги виждам по какъв начин ги поддържат ".

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР