Безсмислено е да повтаряме едно и също упражнение, което ще

...
Безсмислено е да повтаряме едно и също упражнение, което ще
Коментари Харесай

Татяна Дончева прогнозира нови избори след Нова година

Безсмислено е да повтаряме едно и също упражнение, което ще докара до същия резултат като предходните. Така отговори в утринния блок на bTV водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева на въпроса за какво групировката ѝ няма да взе участие на идния избор на 2 октомври.

" Според нас е по-добре тези три месеца да се уплътнят в работа по нова групировка. Ще търсим сътрудници, само че не като коалиция, а като една хомогенна, по-голяма групировка, която да влезе в център-ляво, в която да има одобрени имена``, изясни Дончева.
По думите ѝ " който и да ръководи, каквото и да прави, в случай че счита да прекара зимата в България, ще би трябвало да обезпечи газ ". Поясни също по този начин, че още преди изборите ще стане ясно дали ще се върнем към контракта с " Газпром ".

Татяна Дончева предвижда, че " Възраждане " ще имат по-сериозно наличие в идващия парламент, тъй като за доста от хората те са нова " алтернатива ", както преди този момент бяха Има Такъв Народ и Политическа партия.

По адрес на Стефан Янев тя уточни, че той няма никакво наличие и еднаквост и е " лабораторто упражнение на същите тези хора, които сътвориха Има Такъв Народ и Политическа партия ".

Дончева предвижда още, че след Нова година ще има нови предварителни избори.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР