Безсмислените приказки за хора, умиращи без основателна причина, а по-скоро

...
Безсмислените приказки за хора, умиращи без основателна причина, а по-скоро
Коментари Харесай

Strategic Culture Foundation: Комичните обиди на Зеленски: Дайте ми Хаймарс, танкове, Ф16, а сега и синовете на Америка

Безсмислените приказки за хора, умиращи без основателна причина, а по-скоро единствено за група клоуни и техния имперски цирк, са най-болната смешка.

Украинският президент Владимир Зеленски провокира отвращение и засегнатост тази седмица с мрачното си предизвестие, че синовете и дъщерите на Америка ще се бият и ще умрат, в случай че Русия не бъде победена в Украйна.

Неговите самонадеяни мнения бяха направени на конференция на 24 февруари, само че получиха популярност едвам тази седмица, предизвиквайки писък на насмешка и омерзение. Безразсъдното безумство на войната в Украйна – и злополуката, до която води – стана отвратително.

Американските политици – основно от страна на републиканците – както и елементарните жители с право са разтревожени от политиката на празни чекове на администрацията на Байдън за поддръжка на режима в Киев с до 100 милиарда $ военна и финансова поддръжка през последната година.

Налице е възходящ публичен яд както в Съединените щати, по този начин и в целия Европейски съюз поради бездънната яма от пари, в която държавните управления неоснователно бръкнаха и хвърлиха в Украйна.

Западните страни от ден на ден ескалират войната с доставки на по-тежки оръжия с по-голям обхват. Нито един западен така наречен водач не е положил никакви дипломатически старания за разрешаване на спора. Съединените щати и Европейският съюз се активизираха изцяло в режим на война, без обществен спор или отчетност.

Киевският режим е съвършеният сътрудник за военните машини на НАТО заради ненаситното си търсене на от ден на ден оръжия.

Зеленски и неговата кабала от корумпирани доближени като вентрилоквистки марионетки изиграха своята долна роля, като бракониерстваха за ускорение на конвейера с оръжия. Почти комично е, когато водачите на НАТО от време на време безшумно приканват режима в Киев да забави потреблението на муниции, тъй като личните им арсенали се изчерпват и оставят страните им незащитени.

Шарадата до известна степен е работила добре. Американските и натовските военни производители направиха рекордни облаги и видяха невиждани капиталови облаги на фондовия пазар от военния рекет, какъвто е Украйна.

Въпреки това комичният артист, трансформирал се в политик, е в сериозна заплаха да преиграе ролята си на лъжец. Президентът Джо Байдън даже прибегна до това да предизвести Зеленски да понижи ревностните си обществени претенции за оръжия и пари от угриженост, че отношението „ дай ми, дай ми, дай ми “ рискува да вбеси американските и европейските данъкоплатци, които ще платят сметката на екстрите във време на невиждани обществени и стопански компликации.

Така че, когато Зеленски отиде по-далеч, с цел да предизвести, че американските синове и дъщери, че в последна сметка ще се бият и ще умрат, в случай че не бъдат доставени повече оръжия на Украйна, се основава чувството, че е надминато едно недопустимо равнище на самообладание. Пословичната последна капка.

Западните медии незабавно побързаха да прикрият думите му, като твърдяха – необикновено – че Зеленски не е споделил това, което в действителност сподели.

Западната общност е на път да види през ужасяващия рекет. Не единствено западният военно-промишлен комплекс забогатя непристойно, само че Зеленски и неговата хунта също издоиха американската и европейската общност като дойна крава. Зеленски и неговите доближени са спечелили милиони в офшорни фондове и активи.

Оръжията, които наводняват Украйна, са разпродадени на черния пазар и се озовават в ръцете на терористи и незаконни мрежи по целия свят. Дори инспекторите на Пентагона признават, че не знаят къде са отишли всички оръжия.

Не единствено това, само че безкрайният оръжеен базар удължи войната в Украйна с ужасяващи жертви измежду украинците, мобилизирани да водят прокси война на НАТО против Русия. Война, която украинският режим няма късмет да завоюва.

Предстоящата съветска победа при Бахмут предвещава краха на подкрепяния от НАТО режим. И с този колапс ще пристигна сривът на по този начин прехваления авторитет на НАТО. Ако смятате, че неуспехът в Афганистан е неприятен, изчакайте да видите скърцането със зъби над Украйна.

За страдание, тази война – най-голямата в Европа след Втората международна война – можеше да бъде избегната, в случай че Вашингтон и неговите европейски прислужници се бяха вслушали в опасенията на Русия по отношение на сигурността по отношение на разширението на НАТО, които от дълго време бяха повдигнати. Западните владетели избраха да не се оправят с Москва посредством политика и дипломация, правейки въоръжената борба неизбежна.

Вашингтон и неговите имперски лакеи трансфораха спора в екзистенциална рецесия с лъжливи изказвания за „ отбрана на демокрацията и свободата “ от хипотетичната съветска експанзия. Грандиозната машинация прикрива същинския дневен ред на американските хегемонистични упоритости по отношение на Русия и Китай.

Марионетният режим на Зеленски – инфектиран с корупция и нацистки паравоенни формирования, въоръжени от НАТО – твърди, че в случай че падне в ръцете на съветската войска, тогава западните страни ще бъдат изправени пред съветска експанзия.

Ето за какво той направи смешното изказване, че без да бъдат изпратени повече оръжия, Русия ще нападне идващите страни от НАТО и американските синове и дъщери в последна сметка ще се бият и ще умрат.

Това е гротескно изкривяване на протичащото се в Украйна и какви са същинските аргументи за спора.

Реалността е, че Украйна е унищожена от американски империалистически измами от 2014 година насам, подкрепяни от Централно разузнавателно управление на САЩ в Киев. Русия беше принудена да отстрани неонацистки режим, който силите на НАТО умишлено и скрито въоръжиха.

Президентът Байдън и неговият несравнимо подкупен наследник Хънтър са взели участие персонално в основаването на чудовището Франкенщайн, както и висши членове на тази администрация на Белия дом, в това число Антъни Блинкен, Виктория Нюланд и Джейк Съливан. Същите тези хора глобиха взривяването на тръбопроводите „ Северен поток “ в акт на интернационален тероризъм против хипотетични съдружници от НАТО, такава е тяхната престъпност.

Непрекъснатата корупция на Украйна под американското и европейското състрадание докара до безкрайната заплаха от тотална война с Русия, която, в случай че се случи, може да постави завършек на света в нуклеарен пожар.

Вашингтон и неговите прислужници от НАТО попречват всевъзможен дипломатически излаз от рецесията поради лъжите и незаконната си русофобия. Военният рекет е прекомерно пристрастяващ за военните наркомани на НАТО и разследващите организации на техните незаконни синдикати. Логичната последна точка на тази перверзна шарада включва капацитета за тотална международна война. Зеленски в мръсната си комична звезда по нехайство излезе от сюжета с шокиращите си рекламни забележки.

Тези забележки – наред с доста други нелепости, изречени от Зеленски, Байдън, Шолц, Макрон, Сунак, Фон дер Лайен, Борел, Столтенберг и други военни сводници от НАТО – наподобяват на събаряне на маската на клоуна, разкривайки грозното лице изпод. Американският народ и всички останали по света би трябвало да бъдат ужасени и гневни.

Безсмислените приказки за хора, умиращи без основателна причина, а по-скоро единствено за група клоуни и техния имперски цирк, са най-болната смешка.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР