Безследно изчезна задържаният за убийството на данъчния шеф Иво Стаменов,

...
Безследно изчезна задържаният за убийството на данъчния шеф Иво Стаменов,
Коментари Харесай

Заподозрян за убийството на данъчния Иво Стаменов изчезна безследно


Безследно изчезна арестуваният за убийството на данъчния началник Иво Стаменов, заяви "Фрог нюз ". Следите на Константин Бойков Найденов се губят от понеделник. В момента е разгласен за търсене. Близките му са в потрес. Любопитното е, че мъжът изчезва по метода, по който това се случи и с подземния необут Мето Илиенски. Константин е бил у дома в понеделник сутринта. Изпраща жена си на работа и се заема с делничните неща. Когато брачната половинка му се връща, заварва входната врата отключена. Документите и облеклата на мъжа намира непокътнати. Телефонът му стоял на зарядно, прецизираха от вътрешното ведомство. Опитите на околните му да се свържат с него блъснали на камък. Те се обърнали за помощ към столичната полиция. Оттам го оповестили за търсене. Засега от него няма никаква диря.
Трима индивида бяха задържани преди към месец за покушението на Иво Стаменов. Доказателствата, обаче се оказаха „ куци” и полицията се принуди да ги освободи без обвинявания.
Името на Константин Найденов нашумя около мегаделото против бандата за мокри поръчки „ Килърите”. В качеството си на очевидец, той описа пред съда за осъществяваните побои и палежи, които е поръчвал Петър Стоянов-Сумиста. Разкри, че хората, които работели във компанията за бутилиране на минерална вода „ Виста 1” ЕООД, с изключение на за зареждане на бидони от чешмите в Горна баня, били употребявани да правят закононарушения. Разказа в детайли по какъв начин Сумиста нареждал да наблюдават изпълнителния шеф на енергийната компания „ Атоменергоремонт” Борислав Георгиев преди да бъде убит в главата през април 2008 година Константин Найденов уточни и физическият екзекутор-Васил Костов-Кеца, който сега излежава най-тежката доживотна присъда без право на подмяна./Фрог нюз

 Безследно изчезна арестуваният за убийството на данъчния началник Иво Стаменов,
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР