Безславно приключиха плановете на някои заблудени фактори да превърнат септична

...
Безславно приключиха плановете на някои заблудени фактори да превърнат септична
Коментари Харесай

Слава Богу! Враца се размина на косъм да превърне септична яма в туристическа атракция /снимки/

Безславно завършиха проектите на някои заблудени фактори да трансфорат септична яма в новата туристическа атракция във Враца, откри инспекция на организация BulNews.
Преди няколко дни тихомълком беше засипана с камъни голямата дупка, която се отвори в центъра на регионалния град. За необичайния случай заяви при започване на декември първо нашата медия.

Невиждан прелом! Земята се отвори в центъра на Враца, вадят с кран потънала кола /снимки/

Още тогава ясно написахме, че това е септична яма, употребена от прилежащия жилищен блок преди построяването на канализацията. Въпреки това авторитетни фактори оповестиха, че дупката има голяма историческа стойност и капацитет да се трансформира в туристическа атракция. Мобилизирани бяха даже археолозите от локалния музей, които след подробни изследвания откриха това, което BulNews заяви още първоначално – това е септична яма.
През идващите месеци нервността към новата врачанска „ забележителност “ заглъхна, а концепцията за превръщането на дупката в атракция бе изоставена.
Очевидно амбициозните разновидности за запазването на септичната яма са били изчерпани и оня ден няколко камиона с трошляк са поставили завършек на лакардиите към нея. От това развиване на събитията най-доволни са живеещите в прилежащите блокове, които няколко месеца нямаха достъп до тях с колите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР