Безсърдечни майка и татко принудиха малката си дъщеря ненужно да

...
Безсърдечни майка и татко принудиха малката си дъщеря ненужно да
Коментари Харесай

Жестоки родители принудиха дъщеря си да използва инвалидна количка, тя не трябваше да иска обезщетения

Безсърдечни майка и баща принудиха дребната си щерка излишно да употребява инвалидна количка в продължение на четири години, единствено с цел да могат да изискат заплащания за кола за напредване и надбавки за неработоспособност.

По време на финансово стимулираната машинация момичето е претърпяло тормоз в учебно заведение и съществено психическо увреждане заради „ безпричинното унижение “ от нуждата да употребява инвалидна количка. Тя даже беше подложена на голям брой прегледи при доктор и в болница, както и болнични престои, които даже не бяха нужни.

Младежът, който беше на седем години, когато малтретирането стартира, пропусна „ естествените детски прекарвания “ в безсърдечен акт, който е имал " далечни последствия ", заяви съдът на Хъл Краун. 50-годишната Луиз Лоу от Harvest Way, Rawcliffe Bridge, покрай Goole в Източен Йоркшир, призна закононарушение за свирепост към дете. Нейният някогашен брачен партньор, Мартин Лоу, 54-годишен, някогашен чиновник на Маршфийлд Роуд, Гул, беше приет за неспособен да се признае, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР