Безредиците във Франция след убийството от полицията на 17-годишен тийнейджър

...
Безредиците във Франция след убийството от полицията на 17-годишен тийнейджър
Коментари Харесай

Във Франция изчислиха щетите от безредиците в страната

Безредиците във Франция след убийството от полицията на 17-годишен младеж костват на застрахователите 650 милиона евро, заяви Федерацията на френските застрахователи France Assureurs.

" Общите разноски за застрахователни искове, декларирани досега, са се удвоили повече от два пъти, достигайки 650 милиона евро ", се споделя в известие на портала на ведомството.

Според изказването 55% от общата сума е професионално имущество, останалото е благосъстоятелност на локалните управляващи.

Миналия вторник полицията простреля 17-годишен младеж, за който силите за сигурност оповестиха, че отхвърля да се подчини на нарежданията им. След този случай в няколко френски града започнаха протести.

Според Министерството на вътрешните работи на Франция младежите са запалили повече от 12 хиляди автомобила, към 500 кметства, отдели на разнообразни органи на властта.

Министерството на стопанската система заяви, че са разграбени повече от хиляда търговски обекта, към 370 банки, 200 супермаркета и 436 магазини за цигари. По-голямата част от четирите хиляди арестувани са малолетни.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР