Безразумен шофьор, който уби скърбящ баща на две деца само

...
Безразумен шофьор, който уби скърбящ баща на две деца само
Коментари Харесай

Двете деца на шофьор сираци, след като убиха баща си една година след като майка им почина от рак

Безразумен водач, който умъртви безутешен татко на две деца единствено година след гибелта на брачната половинка му, беше вкаран в пандиза - съдията му сподели " вие сте осиротели децата му ".

Продавачът Адил Сафдар, на 28 години, доближи " изключителна " скорост от 93 благи в час моменти преди конфликта в Манчестър и се блъсна в бащата с 83 благи в час в зона от 30 благи в час.

52-годишният Джонатан Лангстън умря неотложно в злополуката на 17 март предходната година, единствено една година откакто брачната половинка му Хелън загуби борбата си с рака. Погребенията им бяха на една и съща дата, с една година разлика.

В смразяваща изповед Сафдар по-късно сподели на полицията: „ Това е най-лошото нещо, което можех да направя, предизвиках гибел “.

На Кралския съд на Манчестър беше казано, че господин Лангстън „ най-сетне стартира да се помирява “ със загубата на брачната половинка си преди неговата „ ненужна и безсмислена “ гибел. По време на присъдата на Сафдар съдията му сподели, че „ вие в действителност сте осиротели децата му “.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР