Безразсъден шофьор, който се засне как се състезава с друга

...
Безразсъден шофьор, който се засне как се състезава с друга
Коментари Харесай

Безразсъден шофьор вкаран в затвора за състезателни коли със 150 мили в час - след споделяне на клипове в социалните медии

Безразсъден водач, който се снима по какъв начин се състезава с друга кола със 150 благи в час на публичен път, беше вкаран зад решетките, откакто показа видеоклиповете в обществените медии.

24-годишният Умар Гюл беше наказан на 16 месеца затвор, откакто беше заловен да се движи по двулентово платно с над два пъти по-висока скорост.

Във видеото, снимано от другар на задната си седалка, Гюл демонстрира своя високопроизводителен Mercedes C63 и неговия противник, алено Audi RS3. След като минават около светофара, двамата водачи стартират да форсират внезапно и да доближават шокиращи скорости на празния път.

Полицията на Ланкашър стартира следствие против Гюл, откакто член на обществеността видя някои от видеоклиповете му в обществените медии. След това техният отдел за следствие на данни за транспортни средства сформира досие с доказателства против Гюл като част от интервенция Snap, където обществеността може да показа уличаващи фрагменти.

Това демонстрира, че той кара няколк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР