Безработен пловдивчанин беше осъден да заплати 1000 лева глоба за

...
Безработен пловдивчанин беше осъден да заплати 1000 лева глоба за
Коментари Харесай

Мъж се напи, вилня и пуши в линейка, а накрая уринира върху заспал пациент в пловдивска болница

Безработен пловдивчанин беше наказан да заплати 1000 лв. санкция за грозните и доста вулгарни подиуми, които сътворил в кола за спешна помощ и незабавното поделение на болница " Свети Георги “. Той бил пийнал до козирката до момента в който правил безумните си изцепки.

Случката е от 23 декември 2018 година, само че мъжът получи наказването си преди седмица. На въпросната дата той се срещнал със свои другари за тежък коледен запой. Всъщност нарушителят се накъркал толкоз неприятно, че не съумял да си тръгне и задремал на земята пред Дома на културата " Борис Христов ". Там бил видян от минувачи, които подали сигнал на тел. 112.

На мястото дошъл медицински екип, който установил безпомощното положение на обвинения. След като лекарите се уверили в постоянните му витални индикатори, натоварили обвинения в колата за спешна помощ, с цел да го транспортират до незабавния кабинет на УМБАЛ " Свети Георги ".

Още до момента в който колата за спешна помощ пътувала към болничното заведение, мъжът, непровокиран от никого и нищо, почнал да се държи нападателно, като буйствал и махал с ръце и крайници. Опитвал да си възпламени цигара, до момента в който лежал в колата за спешна помощ. На няколко пъти една от лекарките му направила забележка, само че обвиненият бил безразличен, опитал се да влезе във физическо прикосновение с нея, като правел опити да стане прав в колата за спешна помощ и не спирал да псува по полицията и медиците, като заявявал: " Ще ви *** майката. ".

В УМБАЛ " Свети Георги " той бил предаден на дежурния екип. Още с влизането си в кабинета обвиненият се изправил в носилката, скочил от нея и почнал да псува намиращите се там медицински лица. Един от докторите се намесил, като споделил на мъжа да седне на леглото в кабинет 12, с цел да бъде прегледан. По същото време в този кабинет се намирал и различен пациент, който бил включен на системи и бил задремал.

Първоначално обвиненият разхвърлял из помещението персоналните си движимости, след което се доближил до спящия пациент и почнал да уринира върху него. Действията му били видяни от различен лекар, който го доближил и му направил забележка, само че вместо да спре, пияният мъж се нахвърлил върху него, като му скъсал баджа и го стиснал мощно в региона на врата, тъй че и двамата паднали на земята. Наложило се да се намесят още медици.

По мотив на случилото се било формирано досъдебно произвеждане. Впоследствие, с преднамерено разпореждане от 03.02.2020г., мъжът бил притеглен в качеството на обвинен и даден на съд, пишат сътрудниците от plovdiv24.bg.

Пред магистратите декларирал, че съжалява за стореното. Тъй като мъжът бил с чисто правосъдно минало и до този миг не бил освобождаван от наказателна отговорност, той бил осъден само с санкция – 1000 лв.. Решението предстои на обжалване пред окръжния съд.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР