Безработен мъж от София се оказа работник във фирма без

...
Безработен мъж от София се оказа работник във фирма без
Коментари Харесай

Безработен с ТЕЛК се оказа работник във фирма без да знае, крадат ли данни от Бюрото по труда?

Безработен мъж от София се оказа служащ във компания без свое познание. Миналата година 57-годишният Юлиян Русев остава без работа и се записва в Бюрото по труда, оповестява bTV.

Мъжът е с ТЕЛК. Преди 2 седмици от бюрото го осведомят, че по данни на Национален осигурителен институт, той има трудов контракт с компанията " Платинум адвъртайзинг " и го викат, с цел да изяснят обстановката.

Мъжът твърди, че в никакъв случай не е работил във компанията и даже не е чувал за нея.

Трудовият контракт, регистриран в Национална агенция за приходите, е бил за две седмици.

" Фирмата-работодател " е основана през лятото на 2016 година, като до края на годината издава фактури за 45 хиляди лв., демонстрират докладите й. Управител е 34-годишен мъж, който има присъединяване в още 20 компании, а притежател е компания, която пък е благосъстоятелност на друга – записана в Маршаловите острови.

" Фирмата-работодател " на Юлиян е записана в София. Хората, живеещи на адреса, настояват, че в никакъв случай не са чували за компанията.

Юлиян се притеснява, че персоналните му данни може да са " изтекли " през Бюрото по труда или през Национален осигурителен институт. От институциите отхвърлят, а страната е безпомощна, споделя той.

Отговор по какъв начин и за какво са употребявани данните на Юлиян към този момент няма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР