Безпринципно и непочтено да видим БСП и ДБ в коалиция.

...
Безпринципно и непочтено да видим БСП и ДБ в коалиция.
Коментари Харесай

Миков: БСП се е превърнала от голяма в малка партия, изгубила облика си и страхуваща се от избори

Безпринципно и подмолно да забележим Българска социалистическа партия и Демократична България в коалиция. Става въпрос за разнообразни политически философии, това е размиване на ясните политически линии.Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS някогашният ръководител на Народно събрание и някогашен водач на БСП Михаил Миков.

Той попита за какво няма промени в Закона за публичните поръчки откакто се твърди, че има корупция. " Коалицията на Политическа партия не пристигна с изключително огромно доверие. Със 7-8% от всички гласоподаватели сформира държавно управление. Управляваха 6 месеца без законодателна стратегия. Нескопосано и лицемерно е да твърдиш, че ще свършиш нещо, което не си направил последните месеци ", счита той. И добави, че планът на Стефан Янев е националконсервативен, което няма да му разреши да повлияе доста на политиката. 

" Все повече учредения има да се приказва, че договарянията са имитационни, с цел да се отиде на избори през октомври. България се обърка от неналичието на ляво и дясно. ПП изчерпаха доверието на жителите. Българска социалистическа партия се е трансформирала от обичайната, огромна партия в дребна, изгубила образа си и всеядна, страхуваща се от избори ", акцентира Миков. 

По думите му няма по какъв начин да се черпят причини от към този момент сринато доверие. " Абсурдно е да казваш, че премиера на Политическа партия не става, а пък твоите министри са доста положителни, те са управлявали в едно държавно управление. Философията на егоизма на обособените обединения докара нещата до тук. Трябва да се върнем на полето на идейното, само че не съм уверен, че изборите ще трансформират нещо. Ако това не се случи, ще продължи намесата на едрия капитал. Водачите на лидерските планове не се преценяват доста с демокрацията ", съобщи Михаил Миков.

Според него разноските за защита ще повлияят отрицателно на обществото и ще породят тежки стопански проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР