Безпрецедентното около този вот на недоверие в исторически план е,

...
Безпрецедентното около този вот на недоверие в исторически план е,
Коментари Харесай

Петър Николов, ГЕРБ: Властта в момента е напълно некадърна и вредна за България

Безпрецедентното към този избор на съмнение в исторически проект е, че първо той най-вероятно ще мине, в случай че няма нещо подмолно и неправилно. Второто невиждано нещо е, че за първи път ставаме очевидци безусловно на скандал сред министър председател и вицепремиер - Гроздан Караджов излезе и изнесе скандални случаи и разногласието се придвижи на вътрешно равнище. И трето - прочувственото положение на финансовия министър, който през вчерашния ден държеше един чудноват език и безусловно си изпуска нервите. Това сподели за Българска национална телевизия Петър Николов, народен представител от ПГ на ГЕРБ.

„ От ден първи в Народното събрание ние се държим като съпротива. Ние считаме, че икономическата и финансова политика на това държавно управление е пагубна и в действителност ще повторим най-лошите мемоари от държавните управления на Българска социалистическа партия - на Луканов и Жан Виденов. По-добре избори в този момент да се създадат, лятото и ново държавно управление да влезе в ръководството наесен. Опозицията се бори за власт. Властта би трябвало да взема решение проблемите в страната. Властта сега е изцяло некадърна и нездравословна за България. Не направихме вота преди месец, тъй като нямаше да мине. Нашата цел е да мине вота, сподели още Николов..

„ Мнозинството е от 4 партии и една от тях взима решение да излезе от ръководството. Изведнъж излиза министър-председателят и стартира да дава обещание на депутатите да останат. Гледах по медиите, че е споделил, че ще имат места в листите на " Продължаваме промяната ". Ние, опозицията, имаме потребност да покажем, че това държавно управление е свършило и няма към този момент честен заем да продължи да ръководи. Интересът на ГЕРБ-СДС е това държавно управление да ръководи още една година и да свърши като държавното управление на Луканов. Интересът на България обаче е то да падне в този момент “, разяснява още Николов.

„ Основният проблем на това ръководство е, че те обявиха, че няма да ръководят с ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и така нататък, без значение тези партии какво желаят, безапелационен е Николов. Българска социалистическа партия са една русофилска партия, която от самото начало симпатизира на Путин. Тоест - имаме тотално нехомогенна коалиция, добави Николов.

„ Според мен в границите на този парламент е изчерпана опцията за експертно, надпартийно държавно управление. Нямаме предложение за ръководител на Народно събрание, защото ние сме изгубили изборите и нашата роля е на мощна съпротива “, сподели Николов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР