Безпрецедентно търсене на билети за турнето на певицата Тейлър Суифт

...
Безпрецедентно търсене на билети за турнето на певицата Тейлър Суифт
Коментари Харесай

Феновете на Тейлър Суифт в истерия, не могат да се доберат до билети за турнето ѝ

Безпрецедентно търсене на билети за турнето на певицата Тейлър Суифт докара до срив на профилиран уебсайт за продажба, съобщи Ройтерс.

Милиони почитатели на Суифт във вторник се струпаха на уеб страницата Тикетмастър (Ticketmaster) на " Лайв Нейшън Ентъртейнмънт Инк. " (Live Nation Entertainment Inc.), с цел да търсят места за първото турне на обичаната им изпълнителка от пет години. Напливът докара до периодически спирания и дълго очакване онлайн, което постоянно завършваше с отчаяние.

От Тикетмастър оповестиха на почитателите посредством изказване в Туитър, че имат " периодически проблеми ", за разрешаването на които компанията работи " незабавно ".

По-късно уеб сайтът разгласява известие в обществената мрежа, че е имало " исторически невиждано търсене " от милиони хора за турнето " The Eras Tour " на Тейлър Суифт - първото й от 2018 година Продажбата на билети за концертите на Западното крайбрежие беше забавена с три часа.

Фенове на собствен ред оповестиха, че са чакали на онлайн опашки до осем часа, а доста от тях са открили, че са закъснели да закупят билети, които костват сред 49 и 449 $.

" Провалих се като татко ", написа Дейв Пел, създател на известния бюлетин НекстДрафт (NextDraft). " Единственият път, когато щерка ми в действителност имаше потребност да й се притека на помощ, се оказах извън, изпъден в безплодната пустота на листата с чакащи за билети за Тейлър Суифт ", добави той.

Други Суифтис, както се назовават почитателите на певицата, споделиха, че неведнъж са отпадали от опашките и насочиха гнева си към Тикетмастър. Някои от тях обявиха, че даже са си взели почивен ден и считат, че процесът е трябвало да протече по-гладко.

В отговор представител на уеб страницата съобщи, че броят на хората, които са се записали за ранната продажба, е бил над два пъти по-голям от този на наличните билети и че милиони други искащи също са се присъединили онлайн, с цел да купуват.

" Това докара до някои забавяния за почитателите, което знаем, че е разочароващо, и работихме допустимо най-бързо, с цел да разгадаем проблемите ", сподели представителят.

Индустрията за продажба на билети разочарова американците от години със скрити такси, лимитирана наличност на билети поради предварителни продажби и други дразнещи фактори.

Според Тикетмастър стотици хиляди хора са съумели да си купят билети за концертното турне на Тейлър Суифт, което би трябвало да стартира на 17 март следващата година в Глендейл, Аризона, и да завърши на 9 август в Ингълууд, Калифорния.

Тейлър Суифт издаде последния си албум " Midnights " през октомври. На турнето " The Eras Tour " певицата даде обещание да извърши шлагери от албуми, обхващащи цялата й кариера.

Някои купувачи към този момент взеха решение да се възползват от пристрастеността, обхванала почитателите. Във вторник следобяд уеб сайтове за препродажба към този момент предлагаха билети за суми от порядъка на 18 000 $.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР