Безпрецедентен скандал се развихри в парламента днес.Депутати отправиха остри киритики

...
Безпрецедентен скандал се развихри в парламента днес.Депутати отправиха остри киритики
Коментари Харесай

Ченчев гневен: Щом министрите не идват на контрол в НС, да дойде президентът, който ги назначава

Безпрецедентен скандал се развихри в Народното събрание през днешния ден.

Депутати насочиха остри киритики към служебният награда и министрите от служебното държавно управление.

 

„ Обърнете внимание господин ръководител, тъй като това към този момент граничи с някакво невиждано безсрамие от страна на служебния министър-председател.

Този министър председател, който е назначен, дори аз няма да го назовавам длъжностен, а ще го назовавам назначения министър председател. “

Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Ченчев от парламентарната естрада.

„ Забележете по какъв начин разсъждава той във връзка с действието на страната и по какъв начин възприема сега нейната характерност: „ Изслушването ми в Народното събрание е ПР ход, сламка за удавници “.

Сега, уважаеми народни представители – тук има ли удавници? Това не е ли засегнатост към Народното събрание? Хайде господин ръководител, дружно да призовем назначения министър-председател да поставя плувките и плавниците и да идва бързо в Народното събрание при удавниците “, безапелационен е социалистът за държанието на назначеното държавно управление.

Според него държанието на това служебно държавно управление към този момент е проблем на народните представители и също по този начин се трансформира в проблем на жителите. „ Не единствено поради невнесения бюджет и нарушаването на Конституцията. Ние би трябвало да направляваме служебното държавно управление. Тези хора и неговите министри, които са назначени от назначени от назначения, си разрешават освен да не идват на комисии, само че и да не подвигат телефон, когато народни представители желаят представители на другите министерства за мнения. Не подвигат даже и телефоните си в министерствата. Май отиваме до това, че един човек управлява всички в страната “, уточни той.

„ Уважаеми народни представители, вие не сте назначени, а определени от българския народ. Хайде да сложим завършек на всичко това. Да се вземем в ръце и да махнем назначените. Защото вижте до каква степен ни водят. Удавници ли сме всички тук и, в случай че по този начин ни възприемат – давайте да хлопваме кепенците и да си тръгваме или да хлопнем техните. Мисля, че е време “, сподели в умозаключение Иван Ченчев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР