Безпрецедентен провал е оценката на СДС за провелото се вчера

...
Безпрецедентен провал е оценката на СДС за провелото се вчера
Коментари Харесай

СДС категорични в оценката си за вчерашния КСНС - безпрецедентен провал

Безпрецедентен неуспех е оценката на Съюз на демократичните сили за провелото се през вчерашния ден съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) по тематиката антикорупция. Това сподели след съвещание на Националния изпълнителен съвет на партията ръководителят й Божидар Лукарски .

Лидерът на Съюз на демократичните сили съобщи, че свадите на локално равнище или по този начин наречените гейтове очевидно са се пренесли и на равнище КСНС и равнище президентска институция.

 Удар против престижа на институциите е неуспехът на КСНС, безапелационна Йотова
Удар против престижа на институциите е неуспехът на КСНС, безапелационна Йотова

Вицепрезидентът се надява съвещанието да продължи другата седмица

По думите му това демонстрира, че има систематичен проблем в страната . Лукарски напомни, че антикорупционната тематика бе заложена доста от дълго време и засяга опитът на Реформаторския блок да прокара въпросното законодателство още в предходния парламент.

Според него това демонстрира, че антикорупционния закон и антикорупционното законодателство е по-скоро медийна тематика, в сравнение с действителен приоритет на властта . По думите му сме очевидци на продължение на тактиката с " тупкането на топката " и виждаме същото несериозно отношение във връзка с антикорупционния закон.

 В Евксиноград министрите утвърдиха антикорупционния закон
В Евксиноград министрите утвърдиха антикорупционния закон

Комисията може да желае прилагане на СРС и доклад за образование над 1000 лв.

Лукарски посочи, че и двата законопроекта на тематика антикорупция са еднообразно близо и еднообразно отдалечени от оферти в предходния парламент текст на Реформаторския блок. Той не скри разочарованието си от протичащия спор сега, който остава на равнище кой ще оглави антикорупционния орган .

Съюз на демократичните сили са на мнение, че обичайните десни сили би трябвало да стартират диалог за общи дейности и обединяване на програмна съществена. " Подаваме ръка на партиите от консервативно-патриотичния набор ", съобщи Лукарски. Стана ясно, че първите към които от Съюз на демократичните сили протягат ръка за диалози са сътрудниците им от Демократи за мощна България .

 Новият началник на ДБГ бори
Новият началник на ДБГ бори " модела Делян " с необятна коалиция против ГЕРБ

Този модел ни правел най-бедните и корумпираните в Европейски Съюз

Съюз на демократичните сили не са загърбили сътрудниците си от Република България и са в контакт с сътрудниците си от ДБГ. Лукарски изрази кардиналната си позиция, че разделянето в дясно, е оставило 300 хиляди българи без посланичество в Народното събрание. Относно законодателната активност на настоящето Народно заседание, Лукарски бе безапелационен, че то създава кавги, а не води интензивна законодателна активност. " Сега има най-вече гейтове ", уточни Лукарски. Затова Съюз на демократичните сили са съпротива както на ГЕРБ, по този начин и на Обединените патриоти, към които също имало много рецензии .


" Емко " стачкуват, до момента в който не си получат и договорите

Гебрев съобщи, че няма да имат искания, в случай че обстановката се върне на позиция май месец

Попитан за проблема Емко, Лукарски бе сбит, като посочи, че всички участници в съвещанията на Междуведомствения съвет са с достъп до строго сектретно . Той регистрира, че за оръжейния бизнес извънредно значимо е да има успокоение. По думите му всевъзможни ск андали там, както и прокарвани тези, че ще има национализация опонира на общите правила на дясната политика за свободен пазар и свободна търговия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР