Безпрецедентен по рода си протест - израелските дипломати излязоха днес

...
Безпрецедентен по рода си протест - израелските дипломати излязоха днес
Коментари Харесай

Израелските дипломати в стачка, затварят всички посолства по света

Безпрецедентен по рода си митинг - израелските дипломати излязоха през днешния ден в безсрочна стачка, с цел да стачкуват против изискванията на труд. Това ще принуди стотици посолства и консулства на Израел по целия свят да затворят порти, съобщи Франс прес.
" Принудени сме да затворим израелските представителства по света от през днешния ден ", заяви синдикатът на чиновниците на министерството на външните работи. В официалното съобщение се прецизира, че посолствата и консулствата няма да дават никакви услуги, оповестява Българска телеграфна агенция.
Дипломатите са недоволни от решение на министерството на финансите да промени разпоредбите за възобновяване на средствата, изразходвани за приемането на публични посетители в резиденциите на дипломатите.
Съгласно новите правила дипломатите би трябвало да дават доказателство за всички разноски по посрещането на посетители. " Когато някой ви идва на посетители на вечеря или за някаква друга активност, не всеки път е допустимо да предоставите касови бележки за всичко ", сподели посланикът на Израел в Белгия Емануел Нахшон. " Трябва да ни имат доверие, когато заявяваме разноски ", добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР