Безпрецедентен обиск на клиенти в нощно заведение в Пловдив. Полицията

...
Безпрецедентен обиск на клиенти в нощно заведение в Пловдив. Полицията
Коментари Харесай

Чисто голи? При обиск на полицията в пловдивско заведение съблякоха клиентите

Безпрецедентен обиск на клиенти в нощно заведение в Пловдив. Полицията затвори за пет часа нощно заведение. Клиентите се оплакаха, че са били унижени, като са съблечени чисто голи, преди да бъдат пуснати от органите на реда да си тръгнат, оповестява.

„ Спряха музиката и подредиха всички в колона. Започнаха да ревизират всеки и не ни пускаха да си вървим. Това продължи дълго време. Абсолютно всички бяхме събличани - за мен това не е обикновено и е унизително ”, изясни клиентка на заведението.

„ Съблякох си панталона, накараха ме да клекна и ми издадоха протокол. Това се случи с всички останали. Не ми е прелестно, не се усещам окей ”, добави различен клиент.

Мъж, работещ на входа на заведението, сподели, че служителите на реда са нахлули, спрели са музиката и са почнали да се държат надменно. „ Закараха ме в тоалетната и ме накараха да си смъква гащите. Чисто голи - мъжете ни караха да си смъкваме панталоните и гащите и да клякаме ”, добави той.

От полицията оповестиха, че става въпрос за профилирана полицейска интервенция, обвързвана с опиатите. Образувани са три досъдебни производства.

„ Никога досега не е имало сходна акция. Забраниха на хората в продължение на пет часа да напущат обекта. Беше стеснен и достъпът до санитарните пространства ”, подчертаха от управлението на нощното заведение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР