Безпрецедентен мълчалив бойкот. Такъв беше осъществен не къде да е,

...
Безпрецедентен мълчалив бойкот. Такъв беше осъществен не къде да е,
Коментари Харесай

Унизителен бойкот срещу американския посланик в ООН

Безпрецедентен безмълвен протест. Такъв беше сбъднат не къде да е, а в централата на Организацията на обединените народи (ООН) в Женева, оповестява анадолската организация.

Знаковият протест беше ориентиран към американския дипломат в Организация на обединените нации Мишел Тейлър, която трябваше да резервира хладнокръвие и да не прекъсне прибързано речта си, макар че до момента в който говореше, вместо лицата на присъстващите в залата, тя виждаше техните гърбове.

Темата на речта на Тейлър беше протичащото се в Близкия изтоки по-конкретно: позицията на Съединени американски щати, които поддържат Израел във войната с приетата от Европейския съюз за терористична организация " Хамас ".

Посланикът на Съединени американски щати Мишел Тейлърдържа речта си като част от от периодическия обзор на Комитета за сходството на страната с Международния пакт за цивилен и политически права (ICCPR) в Женева.

Гледката, която беше запечана от любителски камери в залата беше шокираща.

Десетки задгранични деятели, които пазят правата на ЛГБТИ, коренното население, репродуктивните и други права и водят акции против дискриминирането, се изправиха демонстративно и обърнаха тил в безмълвен митинг по време на речта на американския дипломат.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР