Безпощаден Манчестър Сити се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига,

...
Безпощаден Манчестър Сити се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига,
Коментари Харесай

Мощен Сити разби РБ Лайпциг със 7:0 и е на 1/4-финал

Безпощаден Манчестър Сити се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига, откакто на реванша на " Етихад " разруши със 7:0 Република България Лайпциг и с общ резултат 8:1 отстрани германците.

Под светлините на прожекторите беше Ерлинг Халанд, който заби фамозните пет гола в конфликта, като още през първото полувреме се регистрира с хеттрик. След това прецизен беше и Илакй Гюндоган, преди норвежкото голово страшилище тотално да съсипе клетите " Бикове ".

Наказателната акция на Халанд продължи сред 54-ата и 58-ата минута, с което той влезе в историята на Шампионска лига. Нападателят се трансформира в най-младия футболист с 30 гола в шампионата (вкарани в 25 срещи), като реализира това още с второто си попадение в мача. Крайният резултат оформи Кевин Де Бройне в края.

Халанд се подреди и до Лео Меси, който до този миг беше единственият футболист в шампионата с пет гола в елиминационен мач. За целия сезон във всички шампионати норвежецът към този момент има и пет хеттрика, което е с три повече от всеки различен състезател в петте огромни европейски лиги.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР