Безполезна среща, загуба на време за ДПС. Не чухме доводи

...
Безполезна среща, загуба на време за ДПС. Не чухме доводи
Коментари Харесай

Пеевски напусна гневен Съвета по сигурността: Безполезна среща. Коалицията "Путин" - ПП, БСП и "Възраждане" - е факт!

" Безполезна среща, загуба на време за Движение за права и свободи. Не чухме доводи за какво би трябвало да продължи и да не бъде спряна тази дерогация. Ще продължи да се цялостни незаконния съветски режим със стотрици милиони от България ", съобщи ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски на конференция в Министерския съвет. Преди придвижването ГЕРБ напуснаха съвещанието на Съвета по сигурността.
 
Пеевски съобщи, че не схваща доводите за какво дерогацията да остане до март " Никаква изясненост. Ще има гласоподаване в Народно събрание. Политическа партия ще си отстояват тяхната позиция. Ще се роди новата коалиция – Политическа партия, Българска социалистическа партия и " Възраждане ". Коалицията " Путин " е реалност. Ще забележим дали от Москва се командва българския парламент и държавно управление. Огорчен съм ", добави ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.
По думите му от Съвета е станало ясно, че Митниците не са си свършили работата и глобите са били нарушавани: " Още на следващия ден ще подадем сигнали до прокуратурата и ДАНС. Митниците не са направлявали нищо. 60% са напуснали рамките на страната към разнообразни дестинации от Украйна. В това сме уверени. Чудовищна спекулация - по-чудовищна даже от следствието на Politico. За нас българите бяха ощетени от дерогацията. Престъпният съветски режим се обогати под благосклонния взор на българското държавно управление ". 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР