Безпокоя се от това, че изпълнителната власт казва: Ние разследваме.

...
Безпокоя се от това, че изпълнителната власт казва: Ние разследваме.
Коментари Харесай

Румен Петков остро срещу кабинета: Харизали сме вчера на Румъния 60 000 мегавата. За 5 минути може да се види кои са посредниците

Безпокоя се от това, че изпълнителната власт споделя: " Ние проверяваме. Ние ще повдигнем обвиняване. Трябва да има арести. Това съобщи водачът на АБВ Румен Петков пред Българска национална телевизия. Според Петков човек би трябвало да бъде " доста деликатен в тези си стремежи ".

Акцентира, че 40% от българите живеят в изискванията на енергийна бедност. По тази причина Петков прикани да стартира построяването на два реактора на АЕЦ " Белене " и изследвания за два в АЕЦ " Козлодуй ".

По мотив " Булгаргаз " Румен Петков сподели, че страната ни е " харизала " през вчерашния ден на Румъния 60 000 мегавата за уикенда - нещо, което остарялото управление не е предписание с месеци. Сделките са траели по 3 секунди, това не трябва да бъде подминавано ", сподели водачът на АБВ.
свързани новини90290на 29.01.202264941на 06.01.2022
Според него за 5 минути може да се види кои са медиаторите в тези покупко-продажби.

" След като дни наред вицепремиерът и финансов министър обвиняваше Николай Павлов, който аз упреквам от години за редица неуредици в работата на " Булгаргаз ", доста е значимо по какъв начин министър председателят и вицепремиерът ще посрещнат вчерашната интервенция на " Булгаргаз ", съобщи Румен Петков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР