Безплатно обучение по тенис за деца от 6 до 12

...
Безплатно обучение по тенис за деца от 6 до 12
Коментари Харесай

Безплатно обучение по тенис за деца от 6 до 12 години -

Безплатно образование по тенис за деца от 6 до 12 години обезпечава стратегия " Тенисът - спорт за всички " на Българска федерация по тенис, реализирана с поддръжката на Министерството на младежта и спорта.

Тя ще се извършва от 35 клуба в 25 обитаеми места в страната за осма поредна година.

Във всеки клуб дребните тенисисти ще бъдат разпределени в най-малко по три групи от най-малко 8 деца, а заниманията ще са не по-малко от един път седмично (общо 24 тренировки). Българската федерация по тенис ще осигури цялата нужна екипировка и принадлежности за провеждането на образованието.

Като спомагателни действия по програмата " Тенисът - спорт за всички " са предвидени 12 районни шампионати до 8-, 10- и 12-годишна възраст. Преди тях ще се проведат и лагери на децата във възрастовите групи до 10 и до 12 година Най-добре представилите се в районните шампионати ще участват на три интернационалните шампионата и лагери, проведени от БФТ преди тях.

Децата и техните родители, които се интересуват, могат да получат информация за клубовете в страната, които са включени в Програмата през 2022 година, на уеб страницата на БФТ – bgtennis.bg, раздел стратегии - „ Тенисът - Спорт за всички " - същина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР