Безплатни детски ясли и градини, помощ за младите семейства, подкрепа

...
Безплатни детски ясли и градини, помощ за младите семейства, подкрепа
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Каква партия е БСП се видя ясно по извоюваните социални мерки

„ Безплатни детски ясли и градини, помощ за младите фамилии, поддръжка за бизнеса, нарастване на пенсиите – това е идентичността на Българска социалистическа партия.

И това се видя ясно. Социалните ограничения, свършената работа при присъединяване ни в ръководството са идентичността на Българска социалистическа партия, не диспути на доктрина дали Българска социалистическа партия да е в ръководството или не. Защото има ли българин, който да не желае безвъзмездни учебници от 1 до 12 клас? А безплатните медикаменти за деца до 14 години? Това щеше да се случи. И ще се случи при присъединяване на Българска социалистическа партия в ръководството “. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия и ръководител на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев в предаването „ Лява политика “ на БСТВ.

По думите му в границите на тези шест месеца е направена сериозна стратегия с ограничения в поддръжка на българските жители, въпреки от диаметрално противоположни партии. „ Именно по този метод би трябвало да се случи идващото държавно управление – постоянно, в границите на този парламент. На базата на политики “, безапелационен бе Иван Ченчев.

„ Работещ парламент би трябвало да има. Заради това, че до нас се водят военни дейности. Заради Плана за възобновяване и развиване. Заради всички форсмажорни условия, които могат да зародят във времената на няколко рецесии, обхванали освен България, само че и Европа и света “, сподели още зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР