Безплатен тест за съставяне на лесен и ефективен“ индивидуален план

...
Безплатен тест за съставяне на лесен и ефективен“ индивидуален план
Коментари Харесай

Безплатни тестове и индивидуални режими продават съмнителни продукти за отслабване

Безплатен тест за сформиране на „ елементарен и ефикасен “ самостоятелен проект за хранене за реализиране на мечтаните резултати за месец преследва консуматори в обществените мрежи на прага на лятото.

От потребителя се изисква да последва връзка в спонсориран пост, да вкара своите имена,

пол, възраст, височина, настоящо и мечтано тегло, аргументи за намаляване и доста други персонални данни и информация.

След това той незабавно получава на електронната си поща персонализирано писмо с поименно послание, резултатите от „ теста “ и покана да поръча своя самостоятелен хранителен режим.

Започва поредност от писма с предложения за закупуване на артикули за намаляване и предписания с тях – несъмнено, против възнаграждение.

На хората им се внушава, че са получили своя самостоятелен проект с грижа за тях и даже и неведнъж да са се проваляли, този път най-сетне ще съумеят,

тъй като до момента са се лишавали от обичаните си храни и са консумирали единствено безвкусни артикули, до момента в който с този режим това няма да е по този начин.

„ Има случаи, в които медикаментите се оказват ефикасни за редуцирането на тежестта, само че въпросът е с цената на какво – не трябва да рискуваме здравето си за бързо събаряне на килограмите,

Рисковете се крият в това, че на някои от тези лекарства наличието не е изследвано,

не се знае верността на отправяните послания,

изясни създателят на онлайн платформата „ Ние, потребителите “ Габриела Руменова в предаването ReFresh за здраве по „ Евроком “.

Тя уточни, че нормално фотосите се взимат от банки за изображения. „ Можем да открием разнообразни езикови версии на уеб страницата за продажби и се оказва, че едно лице в дадена страна е Джон, в друга е Марко, а у нас е Христо. “

Когато се употребява методът „ свидетелства на престижите “,  преди да се доверим, е значимо да проверим достоверността на цитираните персони.

Съществува указател на всички медицински лица и техните работни места.

Там можем да проверим има ли подобен доктор, къде работи, да се обадим в лечебното заведение или да се свържем с лицето посредством формалните му профили в обществените мрежи – дали го попитаме застава ли с името си зад дадения артикул.

Оказва се, че има случаи на забъркани и български експерти и обществени персони, без те да знаят, споделя специалистът.

Какво е издайническо в сходни предложения?

Обещават мигновени резултати, без старания от страна на потребителя, като физически извършения или съблюдаване на диети.

„ Такива вълшебен резултати няма по какъв начин да бъдат реализирани, само че тези, които са пробвали какво ли не и желаят да влязат във форма, от време на време се полъгват по тези обещания.

Те се съдържат в постове във фейсбук, препращат към страници, които наподобяват като електронни магазини и места, на които човек с готовност да отслабне се усеща добре.

Често на тях има подправени материали – сякаш оповестени в профилирани печатни издания или излъчени по тематични телевизионни канали,

като диалози със експерти, които описват за безвредните свойства на медикаментите и успеваемостта им, показва още Руменова.

А рисковете за потребителите, с изключение на за здравето, са и за икономическите им ползи, защото може да не получат нищо против парите си след машинация или пък да получат уреди и лекарства, с които да не реализиран мечтаните от тях резултати.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР