Безпилотните летателни апарати (БЛА) представляваха непосредствена заплаха за търговските кораби,

...
Безпилотните летателни апарати (БЛА) представляваха непосредствена заплаха за търговските кораби,
Коментари Харесай

Безпилотните самолети на хутите бяха свалени след „широкомащабна“ атака - докато корабът за помощ се готви да напусне Кипър за Газа

Безпилотните летателни апарати (БЛА) представляваха „ непосредствена опасност за комерсиалните кораби, американския флот и съдружните кораби в район, " Centcom разгласява на X.

Той сподели, че неговите военноморски кораби и самолети, дружно с " голям брой кораби и самолети на съдружния флот ", са свалили 15 UAV.

„ Тези дейности се подхващат, с цел да се отбрани свободата на корабоплаването и да се създадат интернационалните води по-безопасни и по-сигурни “, се прибавя в него.

Военният представител на хусите Яхя Сари сподели, че групата е направила две военни интервенции, първата от които беше ориентирана към кораба за насипни товари Propel Fortune, плаващ под флага на Сингапур в Аденския залив. рента над £250K подаяние за Газа

Във втората интервенция Сари твърди, че няколко американски военни разрушителя в Червено море и Аденския залив са били ориентирани „ от 37 дрона “.

Centcom сподели първата офанзива провокира детонации пред Propel Fortune, само че корабът продължи по пътя си.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР