Безпилотните апарати са ключови за осъществяването на операции и ще

...
Безпилотните апарати са ключови за осъществяването на операции и ще
Коментари Харесай

Париж ще поръча 2000 ударни дрона камикадзе, част от които ще бъдат дадени на Украйна

Безпилотните апарати са основни за реализирането на интервенции и ще могат да допълват оръдията " Сезар "
Френското министерство на въоръжените сили ще поръча в околните седмици 2000 отдалечено управляеми боеприпаса френско произвеждане, като първите 100 от тях ще бъдат доставени на Украйна до лятото, заяви през вчерашния ден френският министър на защитата Себастиен Льокорню, представен от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

" Взех решение да поръчам 2000 отдалечено управляеми боеприпаса както за потребностите на френската войска, по този начин и за Украйна ", съобщи министърът при посещаване в завода на производителя на дронове " Дьолер " (Delair) в Лабеж, в предградията на Тулуза.

Безпилотните самолети камикадзе са основни за реализирането на интервенции " и ще могат да допълват оръдията " Сезар ", сподели Льокорню.

Същевременно през вчерашния ден френският президент Еманюел Макрон съобщи, че всяка от думите му за Украйна е била премерена и тежи на мястото си. Държавният глава приказва на церемонията по откриването на Олимпийското село за Летните олимпийски игри в Париж, съобщи Франс прес.

Макрон загатна в понеделник за евентуално изпращане на западни войски в Украйна, което породи вълна от изказвания от страна на съдружници от НАТО, че няма да изпращат свои военнослужещи в тази страна и което породи остра реакция от страна на съветския президент Владимир Путин.

" Това са задоволително сложни тематики. Всяка от думите, които изговарям в тази област, е премислена, премерена и тежи на мястото си ", сподели Макрон. Той обаче отхвърли да прави какъвто и да било " геополитическо коментар ", тъй като по думите му " това не е вярното място " и " спортът би трябвало да спомага обединяването и помиряването ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР