Безпартийният хирург д-р Иван Колев да е кандидатът за кмет

...
Безпартийният хирург д-р Иван Колев да е кандидатът за кмет
Коментари Харесай

Безпартиен хирург е кандидат-кмет на БСП в Казанлък

Безпартийният хирург доктор Иван Колев да е претендентът за кмет на община Казанлък от „ Българска социалистическа партия за България “, взеха решение единомислещо казанлъшките социалисти на своя конференция. За делегатите бе чест, че един от авторитетните хирурзи и извънреден човек ще е отпред на БСП-кампанията, оповестяват от общинската организация на столетницана.

„ Привърженик съм на дребните крачки, които вземат решение дългогодишни проблеми. Надявам се да активизираме гласоподавателите на 29 октомври и да обърнем политическия тренд. После да се съсредоточим върху работата и спокойствието на фамилиите и сигурността в кварталите и обитаемоте места. Заедно с жителите ще подчертаваме върху значимите сфери, измежду които инфраструктурата, логистиката и превоза, стягайте се има доста какво да свършим, с цел да променим общината “. Това съобщи претендентът за кмет, който показа целите за ръководство на Казанлък и общината. Той ще води и листата с общински съветници. Конференцията утвърди модела на листа, подреди потвърдили се персони в разнообразни сфери за локалния парламент и одобри визия за развиването на Казанлък.

Втори ще е ръководителят на общинската партийна организация Пламен Караджов, който проучва политическата конюнктура, показа задачите и дилемите на социалистите в изборите за локални органи на власт. Отчетена бе и работата на досегашните съветници, които обобщиха активността си като единствена градивна съпротива в локалния парламент.

Успешна предизборна акция отпред с един от най-хубавите хирурзи в Казанлък пожела националният представител Георги Гьоков, член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия, който бе посетител на партийния конгрес.

Д-р Иван Колев работи в Хирургично поделение на МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски “, той е на 57 години. В мандат 2019г. – 2023 година доктор Колев бе общински консултант, зает в комисиите по опазване на здравето, обществени действия и обучение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР