Безотговорно возене на детенце потресе шофьорите във варненци.На кадър в

...
Безотговорно возене на детенце потресе шофьорите във варненци.На кадър в
Коментари Харесай

Шофьор: Ако детето падне и го прегазя, ще съсипете и моето семейство

Безотговорно возене на детенце потресе водачите във варненци.

На кадър в мрежата се вижда по какъв начин малко дете в детско, което е виси през отворен прозорец на дясната врата.

" Да, моето дете също от време на време се криви и не желае да си стои на столчето, в служебната кола го возя и без такова, само че порти и прозорци постоянно са заключени! Това какво е?! Ами в случай че падне и го блъсна, ще съсипете и фамилията ми и душeвността ми. Очевидно, че на Вас не Ви пука. Някои хора не заслужават да имат и животно! Такова нещо не бях виждал... и то в придвижване и на завой... ", засегнат е създателят на фотографията - Пламен Стойков.

Потребители осъдиха постъпката на родителите, акцентирайки, че без значение обстановката толкоз малко дете би трябвало да си е в столчето по време на пътешестване.

" И да реве на стола, след това мама тати ще реват, в случай че падне и отиде под гумите на колите, в случай че щете да са къса, да реве на столчето ", уточни Силвия П.

Междувременно майката на детето описа каква тъкмо е била обстановката.

" Добър вечер! Аз съм майката на въпросното дете, возя се откъм гърба при нея в този миг и и променям мокрите гащички. Имам въпрос към бълващите тук правораздаване: На никого ли от вас не се е случвало? ", попита Даяна Горанова.

Някои варненци застанаха зад майката.

" Едно време като нямаше фб и си показвахме главите през прозорците на колите хората не разясниха а просто си подминаваха в този момент всички са доста примерни за малко лайкове и мнения ", написа Божидара А.

Други бяха безапелационни, че няма опрощение в тази ситуация.

" Добре че не й бяха мокри чорапите. Нямате никакво опрощение за тази панорама! Просто си извадете поука и бъдете здрави! ", дава отговор създателят на поста Стойков.

" Горанова ами на мен не...Всичко в колата е заключено-врати и прозорци и не могат да ги отварят от вътре! Но,поне се успокоихме че е имало възрастен при детето! ", прибавя Д. Кръстева.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР