Безнадеждно е положението за жителите на пловдивската улица Петър Стоев“!

...
Безнадеждно е положението за жителите на пловдивската улица Петър Стоев“!
Коментари Харесай

Докато не решат да набутат в калта и фекалиите тези, които им причиняват това

Безнадеждно е ситуацията за жителите на пловдивската улица „ Петър Стоев “! Стана ясно, че заради неплатени отговорности от възложителя ВиК – Пловдив всички действия по Южния обходен колектор могат да бъдат замразени от консорциум „ Еко план Пловдив ”. Ако до 2 октомври ВиК – Пловдив не заплати 10 млн. лева на строителната компания, тя стопира работата и по бул. „ Александър Стамболийски ”. Докога пловдивчани ще живеят като във филм на ужасите - с непоносима миризма, разкопани улици и боязън да не пропаднат при първия пороен дъжд?

Предлагаме ви мнението на пловдивския юрист Тодор Кръстев, съгласно който в околните месеци решение за кючукпарижани няма да има. Докато... " не решат да набутат в калта и фекалиите тези, които им предизвикват всичко това ":

" Потресаващо е това, което се случва на една огромна част от улица " Петър Стоев " в Пловдив. Улицата все едно е атакувана с тактическа авиация. В по-отвратително положение надали може да бъде. А за тези, които не се сещат, това е една немалка, само че доста красива улица, успоредна на бул. " Н. Вапцаров " в регион Южен. В това положение е, тъй като е част от мероприятията и дейностите по Южния обходен колектор.

И няма неприятно, казусът е, че там от компанията реализатор не работят от седмици. А по думите им не се работи, тъй като от ВиК - Пловдив не им били платили до този миг. И тази красива пловдивска улица се е трансформирала в помийна яма. Текат и се изливат фекални и отпадъчни води и е въпрос на време да пламне някаква болест.

Прехвърлят си топката изпълнителят на плана и ВиК. Всъщност подиграват се с хората. А и на кого от живущите там му пука от оправданията. Констатацията, че са налетели на тайфа некадърници, които за нищо не стават, не ги топли.

Определено улица " Петър Стоев " е една ярка фотография на положението на обществото ни сега. Снимка, която е компилация от несръчност и липса на всевъзможен публичен морал. И не желая да бъда неприятен оракул, само че в околните месеци там решение няма да има. Ще си изкарат живущите на тази красива улица цяла зима по този начин - газейки калта, фекалиите и отпадъците.

Докато не решат да набутат в калта и фекалиите тези, които им предизвикват всичко това. Май към този момент няма друго решение. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР