Безкрайно закъсняхме. Ако вариантите за предоставяне на заместваща техника на

...
Безкрайно закъсняхме. Ако вариантите за предоставяне на заместваща техника на
Коментари Харесай

Гаджев: Безкрайно закъсняхме да помогнем на Украйна, гоним влака със закъснение


" Безкрайно закъсняхме. Ако разновидностите за даване на заместваща техника на Украйна се бяха случили при започване на войната, щяхме да получим доста по-добри благоприятни условия, в сравнение с в този момент ". Това съобщи ръководителят на Комисията по защита Христо Гаджев пред публицисти, откакто бе изслушан военният министър Димитър Стоянов за срещата в немския град Рамщайн по отношение на военната и военнотехническата помощ за Украйна.

По думите му България е изпуснала момента за по-добро превъоръжаване на армията, като не е изпратила по-рано военна помощ на Украйна. " Сега гоним влака със забавяне " , посочи Гаджев за това, че България е пропуснала да се въоръжи доста по-добре като страни от Западна Европа, оказали навременна помощ на Украйна.

Иначе той сподели, че военният министър Димитър Стоянов е обяснил на народните представители какви са били полемиките в Рамщайн, по какъв начин България е взела участие в самото съвещание и какви спомагателни срещи са правени отвън общоизвестното. По-важната информация обаче остава конфиденциална и секретна.
 Военният министър чака Русия и Украйна да заемат позиции на защита
Военният министър чака Русия и Украйна да заемат позиции на защита

В Рамщайн никой не насилва никого да дава нещо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР