Безкрайните студени нощи вече отстъпиха назад, принудени от сложните космически

...
Безкрайните студени нощи вече отстъпиха назад, принудени от сложните космически
Коментари Харесай

10 причини да зарежеш колата през лятото

Безкрайните студени нощи към този момент отстъпиха обратно, принудени от комплицираните галактически сили, за които даже не се замислят. Дните с по минута-две завзеха мрака, както заран, по този начин и вечер. Някои от предвестниците на лятото към този момент съвсем прецъфтяха, а птичките стартират да се чуват надалеч по-рано от разделянето ни с леглото.

Ти обаче продължаваш да висиш в тапи заран и вечер и да слушаш следващ път една от 3-те песни, които въртят по „ обичаното “ ти  радио. Време е да оставиш колата и да започнеш да цениш най-важното  времето си. Каква обаче е алтернативата? SHAREASCOOT! 

Вече задоволително позната, услугата SHAREASCOOT е бърз и преференциален метод за напредване в София. Тя се употребява най-вече от младежи, които обичат да се забавляват и са виновни във връзка с екологията на градската среда. В прочувствен проект те ще оценят свободата и удобството на споделения превоз, както и удоволствието да се движиш на две колела.

Накратко, какви са главните преимущества при потреблението на SHAREASCOOT, които ще ви смъкват от колата този сезон?
Бърза регистрация и активиране на профила за секунди. Свободно напредване в градска и извънградска среда. Сигурно превъзмогване на тапите в трафика от ранна пролет до късна есен. Независимост от разписанието и маршрута на другите транспортни средства. Пестене на пари. Цената е 29ст./минута, като първична такса не се заплаща. Съществува и алтернатива за целодневно наемане - тогава цената е равностойността на 59лв. А до края на юни цената е промоционална - единствено 29 лв. ! Отлична маневреност и придвижване с усмивка. Безпроблемно паркиране. Можеш да паркираш съвсем на всички места, стига да не е в несъгласие на закона. Широк обсег. Можеш да шофираш и паркираш наетия си скутер във всички региони на града, където е позволено шофирането и паркирането. На карта можеш да видиш „ Зоната за обслужване “. Не мислиш за поддръжка, гориво, обслужване, застраховка, каска и всичко останало. Има кой да мисли вместо теб.  Полезно за теб – потребно за природата. Мисията на компанията е да понижи броя на транспортните средства в града, тапите и нездравословните излъчвания.
Как да използваш SHAREASCOOT? Просто смъкна на смарт телефона си приложението SHAREASCOOT от Гугъл Play или App Store и се регистрирай. То ще ти покаже къде се намират най-близо паркираните скутери. Конкретни станции за паркиране няма. Повече информация можеш да откриеш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР