Безкрайна като Троянската война е враждата между Преслава и Галена.

...
Безкрайна като Троянската война е враждата между Преслава и Галена.
Коментари Харесай

Преслава и Галена се хванаха за гушите за гримьорни! Всичко за новата война между певиците ТУК

Безкрайна като Троянската война е враждата сред Преслава и Галена. Новият епизод от напрежението сред двете певици към този момент е налице, научи HotArena.

Изпълнителките са част от мегаконцерта на „ Пайнер “, който ще се състои на 29 юли на стадион " Спартак " във Варна. Преслава и Галена почнали с капризите си да подвигат кръвното на уредниците. Двете упорствали да имат независими гримьорни, които да са оптимално отдалечени една от друга, с цел да не се засичат. Освен това упорствали да не са дружно и на сцената.

Самото създаване на гримьорни ще е комплицирано начинание на терена на спортното оборудване. Чалгарките упорствали за условия, които да дават отговор на звездния им статут, а другите певици нямали сходни условия.

Докато в предишното двете са делили една квартира и сметки, в този момент се карат за музикални награди и непрекъснато се сърдят, че са недооценени.
На сцената на стадион „ Спартак “ ще пеят още Анелия, Галин, Деси Слава, Емануела, Теди Александрова и Фики. От последния летен тур през 2014-а Варна не е посрещала толкоз доста имена на една сцена, написа „ България през днешния ден “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР