Безжизненото му тяло е намерено в спалнята, облято в кръв,

...
Безжизненото му тяло е намерено в спалнята, облято в кръв,
Коментари Харесай

Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно

Безжизненото му тяло е открито в спалнята, облято в кръв, на главата имал огромна рана

Алкохол и наркотични субстанции са в основата на мистериозната гибел на сезонния служащ Иван Троев, за който Флагман.бг ви описа в неделя. Тялото на 34-годишния мъж от Варна бе открито от негови сътрудници в квартирата му. То било в спалнята на жилището, облято в кръв. На главата на мъжа имало огромна рана.

Първоначално проверяващите работеха по версията за ликвидиране, защото се смяташе, че Иван е ударен с нещо тежко и оставен да почине. До този извод се стигна, откакто служителите на реда видели рана на главата му, в резултат на която евентуално е умрял. 

Всъщност Иван е паднал в стаята и се е блъснал на един от ъглите на леглото. До припадъка се стигнало в резултат на здравословното му положение. Работникът употребявал солидно количество и дрога, споделят сътрудниците му. Те считат, че му е прилошало поради несъразмерната приложимост на опиатите. 

Към момента към момента кръвните проби на мъжа не са направени и не може изрично да се удостовери тази версия. Според медиците обаче органите на варненеца безусловно са унищожени от психоактивните субстанции, а нервната му система била с нарушен темп. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР