Безжичните слушалки Y30 BT5.0 Earbuds се доставят заедно с кутия

...
Безжичните слушалки Y30 BT5.0 Earbuds се доставят заедно с кутия
Коментари Харесай

Y30 BT5.0 Earbuds - безжични слушалки с истинско стерео


Безжичните слушалки Y30 BT5.0 Earbuds се доставят дружно с кутия за зареждане

Смартфон преживяването не е пълноценно без слушалки. Дори за доста хора слушането на музика, включително с видео, е главният сюжет за потребление на мобилното устройство. Затова и безжичните слушалки са толкоз известен аксесоар. 

Слушалките тапи са извънредно леки, икономични и функционални, а цената им е просто алегорична – костват единствено €6,89 в световния онлайн магазин Cafago, който ги доставя до купувачите гратис от европейски склад дружно с кутийка за зареждане.

Y30 BT5.0 Earbuds са леки и икономични, с комфортен за ухото дизайн

Наблягаме на технологията Bluetooth T 5.0, защото тя значи по-високо качество – поддържа високоскоростен трансфер на данни, постоянна безжична връзка и ниска консумация на сила. Тази съвременна технология ви разрешава да се наслаждавате на музика безжично, в това число по двойки.

Веднага щом ги извадите от кутийката, двете слушалки – лява и дясна – автоматизирано се сдвояват със смарт телефона. Самата кутия играе ролята на място за несъмнено предпазване и на станция за зареждане на слушалките.

Слушалките Y30 BT5.0 Earbuds се ръководят със сензорни бутони, ситуирани на самите тях

Капацитет на батерията в кутията е 3,7V 450mAh, а на тази в слушалката – 3,7V 55mAh, което значи, че можете да заредите слушалките няколко пъти от кутията единствено с едно нейно зареждане. Времето за възпроизвеждане на музика е 2-3 часа, според от силата на звука, а зареждането лишава към 2 часа.

Имайте поради, че левият и десният канал на слушалките са разграничени, тъй че можете да ги употребявате както независимо, по този начин и по двойки. Освен това са доста леки – всяка от тях тежи 3,5 грама и с дребния си размер пасват комфортно на ухото, без да го претрупват.

Y30 BT5.0 Earbuds могат да се употребяват независимо или по двойки

Друго преимущество на тези слушалки тапи е, че са устойчиви на изпотяване, тъй че можете да ги ползвате без терзание от пръски вода и пот, до момента в който се наслаждавате на музиката. И двете слушалки имат вграден микрофон, с интелигентно шумопотискане, за явен и реален тон при диалози.

Управлението на слушалките  е елегантно, със сензорни бутони – имате варианти за възпроизвеждане/пауза на музика, следваща/предишна ария и отговаряне/прекратяване на повиквания. Можете да приемате безжично музика и диалози от смарт телефона на разстояние до 10 метра.

Слушалките тапи Y30 BT5.0 Earbuds са налични за покупки в черен или бял цвят

Съгласно спецификациите от производителя, слушалките възпроизвеждат тон в честотния диапазон 40-20KHz и имат сензитивност 106±3dB. Доставят се в черен или бял цвят по желание. Комплектът включва чифт слушалки, кутия за зареждане, кабел за зареждане и управление за потребителя.

Можете да купите слушалките преференциално тук: – единствено за €6,89 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР