Безизходицата около помощта за Украйна от Съединените щати и Европа

...
Безизходицата около помощта за Украйна от Съединените щати и Европа
Коментари Харесай

Съюзниците на Украйна обмислят последствията от евентуална победа на Путин - Bloomberg

Безизходицата към помощта за Украйна от Съединените щати и Европа принуждава европейските служители да спекулират за допустима съветска победа и да пресмятат следствията от сходна вероятност.

Според Bloomberg европейските страни-членки на НАТО са почнали да правят оценка рисковете, които Русия може да съставлява за тях, в случай че завоюва войната в Украйна. В същото време, съгласно източници на изданието, това развиване на събитията ще бъде усетено в целия свят, защото ще принуди сътрудниците и съдружниците на Съединени американски щати да се усъмнят в гаранциите за сигурност от Вашингтон.

„ Последиците от подобен стратегически неуспех биха били доста по-дълбоки от последствията от несполучливото евакуиране на американските войски от Афганистан през 2021 година И не се взема поради вероятността, че Доналд Тръмп може да завоюва президентския пост през идната година и да се възползва от обществеността си дава обещание да се отдръпна от огромните съюзи, в това число НАТО, и да подписа договорка с Путин за Украйна “, написа Bloomberg.

В допълнение към...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР