Безграничната човешка жестокост взе нова жертва в пловдивското село Браниполе.

...
Безграничната човешка жестокост взе нова жертва в пловдивското село Браниполе.
Коментари Харесай

Изроди! Отровиха куче в Браниполе, издъхна в агония

Безграничната човешка свирепост взе нова жертва в пловдивското село Браниполе. Пловдивчани са станали свиделети на агонизиращата гибел на Черньо, едно от трите кучета, обитаващи центъра на обитаемото място и радващи хората от региона.
Вследствие на отровата през днешния ден черното куче се е свлякло, почнало е да конвулсира и пияна е потекла от устата му. Хората не съумели да го спасят. Елена Тодорова, която се свърза с редакцията ни и описа за потресаващия случай, не може да си изясни за какво се е стигнало до зверството.
" И трите кучета са доста обществени, всички ги хранят и им се радват. Преди 2 години пристигнаха в селото и незабавно заведох да ги кастрират и обезпаразитят. Минават всички медицински прегледи, непрестанно се грижим за тях ", изясни природолюбителката пред TrafficNews.bg.
Елена е доста обезпокоена, защото още едно куче от тройката е в неопределеност. Жената със свито сърце подозира, че е допустимо да го е застигнала същата орис. Третото куче пък се държи извънредно необичайно и от три дни не наспуска очертанията на двора на дамата, която отглежда още няколко четириноги любимци и е член на зоозащитна организация.
Екзекуторът е незнаен, само че дамата насочва зов към всички в селото да внимават какво душат и гълтам домашните им любимци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР