Бездомните кучета не са полезни нито на хората, които обичат

...
Бездомните кучета не са полезни нито на хората, които обичат
Коментари Харесай

Германката с българска кауза: Розалин и Бандатата на 1500-те

" Бездомните кучета не са потребни нито на хората, които обичат животните, нито на тези, които ги е боязън от тях. Мястото на кучетата е в домовете ни, не на улицата " - в това мощно има вяра германката Розалин Шмих, която към този момент 10 години живее в България. Екипът на ENTR Bulgaria прекара един ден в компанията на Розалин и четириногите ѝ другари в търсене на отговор на въпроса за какво казусът с бездомните животни у нас към момента наподобява нерешим.
Какво си мисли една германка, която одеве е пристигнала в България? Има ли бездомни кучета и приюти в Германия? Как е допустимо човек да се грижи за 1500 кучета? Има ли общо Коронавирус пандемията с броя на бестопанствените животни? 
Млад, самоуверен, европейски. ENTR е цифрово платформа за открита полемика за това какво в действителност има значение, какво ни пречи и какво ни свързва. Ние ценим разликите и честваме това, което ни сплотява - без значение от кое място си и в какво вярваш. Ние приказваме " европейски " на осем езика: български, британски, френски, немски, полски, португалски, румънски и нидерландски. ENTR е неповторим канал, основан от млади публицисти от Dir.bg, DW, France Médias Monde и сътрудници от цяла Европа. ENTR: какво следва?

Последвай ENTR в и!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР