Бездомните хора, спящи на улицата, са рутинно бити, ограбвани и

...
Бездомните хора, спящи на улицата, са рутинно бити, ограбвани и
Коментари Харесай

Коледа по улиците - бездомни хора биват, ограбват и имат подпалени вещи

Бездомните хора, спящи на улицата, са рутинно бити, ограбвани и подлагани на редица унизителни офанзиви, разкри изследване на Mirror.

Присъединихме се към екипи за разпространение в Лондон, Манчестър и Лийдс, откакто стана ясно, че 309 000 души ще останат бездомни тази Коледа, 40 000 повече от предходната година.

Най-малко трима души са починали в мразовито време през последното време седмици и доста други се притесняват, че са изложени на риск. Но те би трябвало да се борят освен с минусови температури. Проучване на благотворителната организация за бездомни Crisis откри, че девет от всеки 10 са претърпели физическо или словесно принуждение.

Разкрихме смущаващи истории от хора, които са прекомерно ужасени, с цел да спят от боязън да не бъдат нападнати – в това число отчети за хора, които са били нападнати огън, заплашван с ножове и даже погубен. Клеър Хопкинс от благотворителната организация St Mungo's сподели: „ Това е голям проблем. Имахме истории за нахлуване, словесно принуждение, доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР