Бездомник от Загреб бе осъден на осем месеца затвор за

...
Бездомник от Загреб бе осъден на осем месеца затвор за
Коментари Харесай

Осъдиха бездомник за кражба на подправка

Бездомник от Загреб бе наказан на осем месеца затвор за кражба на известна марка фалшификация и други хранителни артикули.
Решението е взето от Окръжния съд в Беловар, откакто подсъдимият апелира първоинстанционната присъда пред Общинския съд в Загреб, осведоми организация " Фокус ".
 Оправдаха бездомника, съден поради посещаване на парк по време на карантината Оправдаха бездомника, съден поради посещаване на парк по време на карантината
През месец ноември 2019 година бездомникът Данаил Костов от Бургас бяха формирани две наказателни постановления за това, че е бил без маска...
Освен това на бездомника е неразрешено да се приближава до магазините на „ ШПАР “ в региона на Загреб и окръг Загреб за интервал от година и осем месеца.
Въпреки че юристът на наказания по делото изиска присъдата за отнемане от независимост да бъде сменена с пробация и общественополезен труд, съдът не одобри молбата. Според магистратите смекчаващо виновността събитие е, че той е признал за закононарушението и е върнал „ Вегетата " на притежателя, само че заради предходната си присъда и „ непримиримост при непрекъснатото осъществяване на имуществени закононарушения ", съдът смята, че осем месеца в пандиза е подобаваща присъда.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР