Бездомник намери в контейнер за смет хиляди левове и евро

...
Бездомник намери в контейнер за смет хиляди левове и евро
Коментари Харесай

Бездомен мъж е предал в полицията торбата, пълна с пари

Бездомник откри в резервоар за боклук хиляди левове и евро и ги съобщи в полицията във Велико Търново. Сега органите на реда търсят притежателя ѝ. Крупната сума била открита в региона на Летния спектакъл в чувал за боклук, в резервоар.

" В Районното ръководство на Велико Търново се появи лице, което води бездомнически метод на живот, и донесе една огромна сума пари, която беше в лв. и в евро. Всички чиновници останаха много сюрпризирани. Той има адресна регистрация, само че не обитава на съответен адрес, няма непрекъсната работа, а обикаля по кофите. Човекът чистосърдечно описа, че до момента в който е ровил в една от кофите, е намерил това пликче от медикаменти ", сподели началникът на районно управление (на МВР) - Велико Търново гл. инсп. Веселин Райков. 

Оказва се, че в региона на Летния спектакъл постоянно край контейнерите обикалят бездомници и скитници.

" По принцип има такива хора, които с това си вадят хляба - бъркайки в контейнерите ", сподели търговецът Симеон Николов.

От полицията се пробват да издирят притежателя на парите, изхвърлени в контейнера, само че към този момент безрезултатно.

" Хората, които са изхвърлили тези пари, може би не знаят още, че са ги изхвърлили, само че в случай че подозират такова нещо, дано се появят в полицията ", съобщи гл. инсп. Райков.

От полицията считат да наградят мъжа, намерил и предал парите. В случай, че не се появи притежател на сумата, тя остава безсрочно на предпазване в банковата сметка на Областната дирекция на полицията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР