Бездомни кучета нахапаха 9-годишно дете в Дупница. Момиченцето е с

...
Бездомни кучета нахапаха 9-годишно дете в Дупница. Момиченцето е с
Коментари Харесай

Бездомни кучета нахапаха 9-годишно дете в Дупница

Бездомни кучета нахапаха 9-годишно дете в Дупница. Момиченцето е с голям брой рани по цялото тяло.
Отивайки до магазина през вчерашния ден вечерта, 9-годишната Ирена е нападната от глутница бездомни кучета. Минаващ наоколо комшия разгонил животните и по този начин избавил детето от по-сериозни пострадвания, предава Българска национална телевизия.
Момиченцето и майка му прекарали тежка нощ, а тази заран отишли до поликлиника, с цел да създадат ваксина против бяс.
"Не е спала цяла нощ, не е вдигала температура, уплашена е. Наплашена е. С тия бездомни кучета е неприятно. Те и на мен налитат. От блоковете очевидно ги хранят и стават нападателни. Родители с деца като минават налитат ", споделя Анелия Чорбаджийска, майка на нахапаното дете.
Хора, които живеят в региона споделиха, че проблем с бездомни кучета има от към година. От Община Дупница ревизират случая с нахапаното дете.
"Ловец е отишъл на място още тогава, само че не са могли да кажат тъкмо кое е кучето. По отношение на случая от предходната седмица кучето е прибрано, то е под контрол 14 дни ", добави Ели Подгорска, шеф на Дирекция "Околна среда и води " към община Дупница.
Заради ремонтни действия приютът за бездомни кучета в Дупница е затворен. Очаква се до 15 март още веднъж да проработи. Това е следващият случай на нахапан от бездомно куче в града, откакто преди седмица пострада млада жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР